På g.

Ursäkta för dåligt uppdaterande, igen.
Som vanligt så förstår jag verkligen inte vart tid och rum tar vägen??!! Det måste vara nåt amerikanskt påhitt...

Här har regnet ÖST ner titt som tätt den senaste veckan och det har inneburit mycket inomhustid som jag bland annat spenderat på campusbibblan men också, däremellan skurarna, så har vi befunnit oss en hel del vid havet och skådat väldigt stora vågor. Havet börjar förbereda sig för vinter och vågorna blir allt mer aggressiva och vräkiga. J har surfat som en liten galning och jag har lamt stått och tittat på (det är liksom inte de bästa förhållandena för en NYbörjare som jag just nu) från stranden. Nej, riktigt så är det inte, att jag fogligt står där och väntar och glor. Jag brukar passa på att sätta mig och läsa i solen om den strålar eller så går eller joggar jag en runda. Det är ljuvligt på stranden. Så klart.

Imorgon reser vi hem och idag packas det och fixas med det sista. Många viktiga "resepapper" och tillstånd hit och dit som ska kommas ihåg att tas med. Och så vidare.

Så kära vänner och familj, nu ses vi snart. Det känns väldigt väldigt bra.

Imorgon tisdag förmiddag lyfter vi från San Diego, mellanlandar i Denver och därefter vidare till Frankfurt. Kommer vistas några dagar i Tyskland och därefter flyger jag igen, denna gången till mina kära föräldrar i norrland. Efter lite norrlandsbris blir det Malmö för att hälsa på alla mina kärlekar där.

Vi ses! Snart, mycket snart.



La Jolla Shores. Numera allt mer folktomt. Annat var det i somras.
Hej då stranden, vi ses om några veckor igen.


På väg ut. Inte så stora vågor just denna dagen men solen var på gott humör.



Så här kan det också se ut. Lite gråare och kallare väder men med ett ganska friskt humör måste jag säga.
Att ligga som en säl på brädan går ganska bra. Det är svårare att ställa sig upp...

Ole dole doff.

Kinke lane koff.
Den här dagen har än så länge gått i städandets tecken. Känns bra. Det är faktiskt en lite bättre känsla här hemma nu. Det var inte som planerat dock. Hade tänkt åka till campus och förkoooovra mig som jag tycker om att kalla det, det som jag gör... men då vi snart ska åka iväg i 2 veckor kan det va skönt att ha lägenheten städad innan avresa. Så det så.

Satte ägg på kokning imorse och glömde helt av dem... hur kan det komma sig? Var i och för sig nyvaken och mosig (kan det vara en förklaring?) då jag satte på vattnet och lika fort glömde jag bort. Efter cirka 20 minuter (eller mer???) insåg jag mitt äggkok! Nu kanske ni tror att jag slängde dessa ööööverkokta äggen? Nej, jag åt till sista torra smula. Kan avslöja att gulan kunde liknas med en pingisboll. Jag lovar - den studdsade.



Ole... peta sig i näsan är bra...


... dole...


Doff!


Suger.

Jösses amalia. Är det något som amerikanarna INTE kan så är det att tillverka smidiga dammsugare. Denna må kanske se nätt ut? På bild kan saker och ting skilja sig från verkligheten. Det vet ni väl om. Detta maskineri och sugande monster ger en svettningar jämförelsevist med ett maratonlopp. Huajedamig så tung den är. Har man dessutom heltäckningsmatta så blir det ännu ett större motstånd.

Vi har ingen egen dammsugare utan denna har vi fått låna. Men låna eller köpa egen - det spelar ingen roll - det är så här de ser ut. Kanske ska ge mig in på en designarbana och visa amerikanarna vart skåpet ska stå... eller hur en dammsugare kan va lätt att dra och suga med och framför allt l j u d l ö s. Denna apparat är långt långt ifrån det sistnämda.



Är jag inte fin så säg? Allt jag ville var att bli älskad...


20 meter sladd gör inte det hela mer angenämt.
Trassel utlovas och många "snavningar".


Hade lite svårt att bestämma mig för om detta inlägget skulle få bli kategori Träning eller Amerikanskt. Det fick sluta på det sistnämda då det trots allt mest är hänförande amerikanskt detta här.

RSS 2.0